Home Uncategorized The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är till salu på Prime Day

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är till salu på Prime Day

by admin
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Om du har väntat på ett bra tillfälle att hoppa in i Hyrule är det dags nu.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har dominerat spelvärlden sedan lanseringen i maj, men nu är det äntligen dags för en våg av tålmodiga prisjägare att ta sig till Hyrule. Amazon rabatterar nu Nintendo-titeln som normalt kostar $ 70 och säljer den för $ 52. Erbjudandet sker via en tredjepartssäljare, men det ger mig inte för mycket anledning till oro med tanke på att de har mestadels positiva betyg och uppfylls av återförsäljarna.

Det har funnits ett sätt att få den digitala versionen av spelet billigare hela tiden, men om du föredrar en fysisk box för dina Nintendo Switch-spel är den här affären vägen att gå. Men om tidigare Zelda-rabatter är något att gå efter (så få som det har varit), kommer dessa erbjudanden inte att hålla i sig länge.

Tears of the Kingdom är den senaste delen i Zelda-serien. Handlingen och spelet liknar Breath of the Wild, men tillräckligt mycket har förändrats för att göra Links återkomst till Hyrule mycket speciell.

Tears of the Kingdom har varit en kulturell kraft sedan det släpptes, och det har levt upp till i stort sett all sin hype – ibland på ganska unika och oväntade sätt. Även om det är en uppföljare till Breath of the Wild från 2017 behöver du egentligen inte ha spelat det först för att komma in i den här nya Ultrahand-infunderade delen. Det är återigen en öppen värld i Hyrule, men nu med stor tonvikt på skapande och crafting som låser upp nya former av transport och strid. Och om du är den typ som verkligen njuter av din tid i en sandlåda, var beredd att hälla många, många timmar i den. Med det här erbjudandet får du ännu mer värde för pengarna.

You may also like

Leave a Comment