Home Uncategorized Nu kan din Netflix-profil följa dig till ditt nya förhållande

Nu kan din Netflix-profil följa dig till ditt nya förhållande

by admin
Netflix

Det är nu möjligt att överföra din Netflix-profil till ett befintligt konto – även om du går från ditt ex konto till en ny partners.

Om Netflix lösenordsdelning tvingar bort dig från ditt ex konto, är det nu lättare att överföra din profil till det gamla kontot som du just återaktiverat (eller kanske till och med din nya partners). I en uppdatering på tisdagen säger Netflix att du nu kan använda profilöverföringsverktyget för att skicka din visningshistorik och rekommendationer till ett befintligt konto.

Innan denna förändring lät Netflix dig bara överföra din profil till nyskapade konton. Detta var ganska obekvämt om du redan hade ett inaktivt konto hos Netflix som du ville börja använda igen eller om du planerade att dela ett befintligt konto med någon du just har flyttat in hos.

Netflix lanserade sitt profilöverföringsverktyg förra året som en föregångare till den lösenordsdelning som introducerades i maj. Från GIF som delas på Netflix webbplats ser det ut som om du kan överföra din profil till ett befintligt konto genom att helt enkelt ange e-postadressen och lösenordet som är kopplat till det. Förutom din tittarhistorik och rekommendationer kan profilöverföringsverktyget också skicka över sparade spel och Min lista, vilket borde göra det lite mindre frustrerande att börja om på nytt om du har blivit utsparkad från ett delat konto.

You may also like

Leave a Comment