Home Uncategorized Meta kommer att låta dig göra videosamtal som din avatar

Meta kommer att låta dig göra videosamtal som din avatar

by admin
meta avatar

Om du vill visa upp dig som ditt virtuella jag kan du göra det nu.

Meta rullar ut möjligheten att dyka upp på videosamtal i Messenger och Instagram som din virtuella Meta avatar, meddelade företaget på tisdag. Den nya funktionen markerar en anmärkningsvärd utvidgning av vad du kan göra med dess avatarsystem, som det långsamt har byggt ut som en del av sin metaverse-vision.

Baserat på en kort video i Metas blogginlägg om nyheterna verkar det som om du använder din Meta-avatar i ett samtal kommer att se ut ungefär som att använda en av Apples Memoji-avatarer i ett FaceTime-samtal. Metas avatarer följer också dina ansiktsuttryck och munrörelser, vilket kan göra det lättare att berätta vad någon faktiskt säger medan de chattar med dig som en avatar. Videon visar användare som byter till några dummare avatarer med djurtema, inklusive en katt, en hund, en uggla och en lama, så om du inte vill vara en person kan du välja ditt andedjur istället.

Meta introducerar också animerade avatar-klistermärken, som låter din avatar vara den som faktiskt ger tummen upp eller rullar på golvet och skrattar i en konversation. De animerade klistermärkena kan användas i ”Instagram och Facebook Stories and Reels, Facebook comments, och 1:1 message threads on Messenger and Instagram”, enligt Metas blogginlägg.

Utöver dessa funktionsförbättringar säger Meta också att de standardiserar hur avatarer ser ut i VR och i sin appfamilj. ”Ingen vill se ut som en cake pop, och nu behöver du inte”, skrev Meta. (Jag väntar fortfarande på ben i Horizon Worlds.) Det standardiserade utseendet gör att din avatar ser mer realistisk ut och ”innebär också att du bättre kan visa upp dina ’fits'”, vilket kan locka dig att spendera pengar på virtuella kläder från företagets avatarbutik.

You may also like

Leave a Comment