Home Uncategorized Läckta Pixel 8 Pro-foton ger den första riktiga bilden av Googles kommande flaggskepp

Läckta Pixel 8 Pro-foton ger den första riktiga bilden av Googles kommande flaggskepp

by admin
Pixel Pro 8

Stackars Google har inte mycket tur med att hålla sina outgivna Pixel-enheter under omslag, och Pixel 8 Pro är inget undantag. Två läckta bilder av Googles kommande Pixel flaggskepp publicerades på Reddit på måndag, vilket ger oss vår första titt på framsidan och baksidan av vad som verkar vara en riktig Pixel 8 Pro ute i naturen. De ursprungliga bilderna togs snabbt bort från Reddit, men tack och lov, inte innan Droidlife kunde ta en kopia.

Designen känns igen från en Pixel-enhet, men det finns några anmärkningsvärda skillnader jämfört med dess föregångare, Pixel 7 Pro. Fotot på baksidan av Pixel 8 Pro ger oss en tydlig bild av den nya trippelkameran, som nu är helt inrymd i en enda glasoval, till skillnad från 7 Pros separata teleobjektiv. En ny sensor som kan mäta användarens kroppstemperatur kan också ses under blixten. Det finns ingen ytterligare information om kamerans specifikationer, men tidigare läckor tyder på att den kommer att vara utrustad med en 50-megapixel huvudsensor, 64-megapixel ultrawide och ett 48-megapixel teleobjektiv.

Google Pixel 8 Pro

Det finns också en klisterlapp på baksidan som identifierar telefonen som en testprototyp märkt med ”Zuma” – kodnamnet för Googles Tensor G3-processor. Ett mönster av linjer kan ses på den nedre halvan av telefonen, men det är inte helt klart vad detta kan vara, eller om det kommer att göra det i den slutliga designen senare i år.

Bilden som visar framsidan av Pixel 8 Pro visar telefonens fastboot-skärm, som nämner ”Husky” (det ryktade kodnamnet för Pixel 8 Pro) och listar 12 GB Samsung LPDDR5 RAM och 128 GB intern lagring. Det ser också ut som att Google har skrotat den böjda skärmen till förmån för en platt.

Det här är inte första gången vi har fått en glimt av telefonen – renderingar av Pixel 8 Pro med en liknande design dök upp i mars, och telefonen gjorde sitt första inofficiella framträdande i en intern Google-video som läckte tillbaka i maj. Det mesta av det vi ser i dessa nya praktiska bilder förstärker de förändringar som identifierats i de tidigare läckorna inför det officiella tillkännagivandet senare i år.

You may also like

Leave a Comment